Inspiration Påskdukning

Nu är det snart påsk och vi jobbar kort vecka på kontoret. Det ska bli så skönt med lång helg och jag ska verkligen slappna av och njuta av ledigheten. Såg att det tyvärr ska bli dåligt väder, men förhoppningsvis blir det några ljusglimtar ändå så man kan ta en promenad och liknande.

Hur som helst, påsk innebär en del dekoration och jag är inte jätteförtjust i påskpynt och då tänker jag på skrikiga fjädrar och kycklingar. Det finns dock en del smaklig inredning och styling som jag hellre föredrar som ändå kan kopplas till påsken. Här kommer några förslag på hur man kan “pynta” i påsk.

Förresten! Jag vill tipsa om min vän Jonas blogg. Han har startat bloggen Ett Hus ihop med sin familj. Läs den. Den är fantastiskt inspirerande.

Snödroppar i en vas från Holmegaard

Ägg i olika storlekar och färger i cylinderformad vas.

Äggskalsljus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *