Avskalad garderobsinredning för kläder med lyx

Smakfull garderobsinredning från Vore

Trots att jag känner att jag försöker hålla bra koll på både trender och nya produkter gällande inredning och kläder, händer det ändå då och då att jag springer på fantastiska saker där jag bara får en aha-känsla. Kroppen skriver HUR HAR JAG KUNNAT MISSA DET HÄR?. Igår var ett sånt tillfälle. Faktum är att det mest kändes som en slump. Jag skulle egentligen beställa en jacka.

Jag satt (som så många gånger annars) och bläddrade mig genom Blue Co för att försöka hitta en snygg vår- och sommarjacka att kunna bära under svala sommarkvällar. Tänk grill på klipporna vid havet, det drar lite kallt. Vad ska jag köpa? Det lutar åt en Barbour, men jag vill egentligen inte utesluta något. Så mitt i mina tveksamheter bestämmer jag mig för att koppla av med något annat. Och det var då jag hittade Vore.

Små förvaringsfack i en låda

Går det att göra annat än att älska ett företag som jobbar enligt parollen, Bra förvaring är en schysst kombo av kloka materialval och flärdfulla tillbehör, när de skapar sin garderobsinredning?

Det här blev droppen som fick mig att bestämma mig. Jag vill ha båda två. Både inredningen till sovrummet och jackan från Barbour. För mig blev det väldigt tydligt att det är precis i en sådan här garderob som min nya jacka ska hänga. Den ska visas upp. Den ska bli själen i utställningen.

***

Ambit Rail från Muuto – årets snyggaste lampa?

Har ni förresten sett den nya lampan från Muuto, Ambit Rail? Sannolikt snyggaste armaturen i vår från det danska kollektivet. Vill ha-faktorn är slår på rött.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *