Badrumstrender och egna drömmar

Så fort jag får “dötid” så hamnar jag på pintrest. Det är min absolut största inspirationskälla när det kommer till det mesta. Jag älskar att göra olika anslagstavlor utifrån olika teman. Just nu har jag snöat in mig i badrum. När jag och min sambo reser utomlands så har jag alltid sagt att “det viktigaste är ett fräscht badrum och fräscha lakan” och det e verkligen så. Jag drömmer om ett stort badrum som känns lyxigt och rymligt med smarta lösningar.

Det finns så mycket jag gillar med den här bilden. Dels de dubbla duscharna. Det är mysigt att duscha tillsammans med sin partner men det är alltid en som får stå “i kylan”. Den här lösningen gör det möjligt att duscha båda två eller med sina barn som kan vara tidseffektivt. Sen gillar jag ju de här stora munstyckena, det känns så lyxigt! Mässing, ljusintegrationen och hexagonkakel. Men, väldigt fula handfat och jag föredrar ljusa badrum över mörka. Jag hade nog valt en ljus färg istället för det gråa.

Fiskbenskakel! Alltså det här är så snyggt!

Här är ett annat exempel på hur man kan jobba med ljus på ett häftigt sätt som verkligen ger spa-känsla.

Som jag har nämt i tidigare inlägg så har jag fastnat för marakech-mönster. Så fint här med brytningen av mässing och marmor. Det blir inte för mycket men lyfter hela rummet till en ny dimension.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *