Låt din inredning påverkas men inte övertalas

jag

När du väljer att inreda ditt hem så ska du göra precis som du själv önskar. Med detta som grund så argumenterar många för att inredningstidningar, webbplatser med inredningstips och inspiration för inredning på annat håll inte är att rekommendera. Enligt dem som argumenterar för detta så bidrar dessa medier till att du inreder ditt hem enligt någon annans mått och att du aldrig kommer att få den inredning du själv innerst inne hade önskat. Detta leder till att du kommer känna dig mindre hemma i ditt egna hem.

Men jag håller inte alls med. Inredningstidningar, webbplatser med tips för inredning och inspiration från andra håll bidrar starkt till att hitta sin egen stil och utveckla den för en mer färgstark och föränderlig inredning i hemmen. Det är inte så att vi inte förstår argumenten och det är inte så att vi menar att det är bara struntprat, men den viktigaste detaljen utelämnas. Denna detalj är det som gör att det finns mer positivt än negativt med att påverkas av andra när det kommer till inredning i hemmen. När någon blir påverkad av en inredningstidning så förändras denna persons smak. Om den ser en tapet som tidningen tycker är vacker och håller med så är det numera inte tidningens smak utan också personen i frågas smak.

Därför ska du absolut inreda efter dina egna smaker och din egen stil. Låt ingen påverka dig till att inreda med saker du inte tycker är fina. Följ därför inte inredningstips fullt ut. Står det att mattan de tipsar om och som du gillar inte fungerar till bruna soffor, men du tycker det så kan du ta tipset om mattan till dig och strunta i att de inte gillar en brun soffa till den. Låt dig påverkas! Men låt dig inte övertalas. Ditt hem, dina regler och din inredning är det viktiga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *