Färgglada loungemöbler

loungemöbler

Det här med inredning för mig går i perioder, jag har ju min stil men ibland så tröttnar jag också och söker efter något annorlunda. Jag tror att mitt intresse för inredning gör att jag gillar flera stilar och ibland krockar det lite. Har ni samma känsla? Hur som helst, jag har under semestern varit i en svacka (delvis därför det inte kommit något nytt inlägg på ett par dagar) och har därför letat efter andra stilar för att finna inspiration. För ibland funkar det faktiskt att mixa, eller bara för att hitta inspirationen och glädjen igen.

Då kom jag över Bombastik och deras fantastiska loungemöbler. Nu förstår jag om ni höjer lite på ögonbrynen för det här är väldigt långt ifrån min stil men jag tycker faktiskt att deras produkter är riktigt schyssta! Det är därför jag drömmer om att kunna arbeta med inredning på heltid, just för att då kan jag “leka runt” mer. De här möblerna ser jag ståendes i ett snyggt, modernt kontor med mycket glaspartier. Om ni har sett suits så förstår ni vad jag menar när jag säger: Flådigt kontor i NYC.

Jag gillar att deras produkter är färgstarka, det behövs idag när alla ska inreda i helvitt. Vitt känns lite för safe och de här möblerna känns tvärtom väldigt egna och de fångar ens uppmärksamhet och förändrar ett helt rum. Som ni kanske hör är jag helt frälst! Vet ännu inte hur jag ska integrera denna inspiration i mitt eget hem. Jag har ju inrett med färg men i mer dämpade färgskalor.

Tänk att mötas av de här möblerna i ett väntrum, vem som helst hade nog känt sig lite gladare av att slå sig ner i en sådan här fåtölj eller soffa än på en tråkig stol. Dessutom går deras möbler att hyra, perfekt om man är lite osäker eller vill ha dem till ett särskilt event.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *