Tre billiga och enkla sätt att förändra ditt hem

målare

Inredning, precis som mode, ändras ständigt vilket gör att man ganska snabbt kan känna att man lever i ett hem som är omodernt. Jag tycker därför att det är viktigt att man inte följer trender till punkt och pricka utan istället inreder utifrån vad man själv tycker är snyggt. Om man är som jag så tycker man ju dock om inredning och förändring, jag tröttnar ganska snabbt. Här är några enkla tips på hur du förändra ditt hem på ett enkelt sätt utan att det kostar skjortan.

Måla om

Det är inte bara du som är trött på vita väggar! Ett tag kändes det som att alla svenska hem var vita, men nu är det ändring. Mjuka toner är nu på tapeten (hehe), så som grönt, blått, beige och grått. Jag målade om vår hall från vitt till mörkblått och hela hemmet känns förändrat! Nu kanske du tänker att måla om är ett stort och jobbigt projekt, men det behöver inte vara det. Är du händig så löser du det själv, har du mindre tid så kan du kontakta en målare. Vill passa på och tipsa om Måleristudion som är en väldigt proffsig målerifirma i Stockholm. Bor du i Stockholmsområdet så borde du absolut kolla upp med dem.

Byt ut posters

Tavlor kan skapa ett helt annat intryck på ett rum och idag finns det ju hur många företag som helst som säljer snygga posters till ett bra pris. Har du ramarna så är det ännu enklare & billigare att bara byta ut när du känner för det. Har du exempelvis inte möjlighet att måla om så kan du ju alltid göra en snygg tavelvägg eller välja prints med mycket färg.

Textiler

Flytta upp gardinstången så den sitter i taket och köp nya snygga gardiner för att skapa en riktigt lyxig känsla. Kuddar, mattor, filtar m.m. är också ett enkelt sätt att skapa ett helt nytt intryck av ett rum utan att det behöver kosta mycket eller ta mycket tid. Vill du vara riktigt sparsam kan du fynda på second hand eller sy egna fodral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *