Matchande inredning i hela huset

När du inreder ditt hus är det nästan alltid snyggast om dina rum har matchande inredning. Självklart behöver allt inte vara i samma färg, det är ofta negativt. Du ska inte inreda för extremt åt ett håll eller den andra. Att bara ha en färg i ett rum ser konstigt och dåligt ut men att ha över 30 olika starka färger i ett rum blir för mycket. Generellt är några få färger och nyanser per rum väldigt snyggt.

Designutmaning

Problemet med inredning kommer då i nästa steg. När du har bestämt dig för hur du vill att ditt rum ser ut och du börjar inreda kommer ofta ett stort problem. När du vill ha en snygg inredning blir du ofta begränsad till några få sortiment och försäljare. Matchande inredning är ofta otroligt snyggt men det minskar möjligheten att skräddarsy ditt hem till just det sättet du vill ha det. Det är tyvärr en sorglig konsekvens av matchande inredning eftersom målet med design och inredning är att få ditt hem att se ut just som du vill.

Nya designmedel

På den senare tiden har vi sett nya innovationer anlända till marknaden som hjälper oss överkomma denna nackdelen. Den allra senaste designlösningen vi har hittat är att du nu kan designa egna skjutdörrar till garderoben.  Det här är ytterligare ett steg i rätt riktigt för oss i designvärlden. Vi behöver nu inte längre köpa matchande garderober från samma företag som vi köper andra möbler ifrån. Det går att skapa egna skjutdörrar för garderoben som passar resten av rummet.

Vi hoppas att det här är en trend som fortsätter eftersom det gör vårt arbete mycket lättare och bättre. Fler alternativ är bättre för alla konsumenter och det är alltid lika roligt när vi ser nära och kära använder nya produkter för att skapa helt unika inredningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *